STROKOVNI POSVET ZMOS O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV V SKLADU Z NOVO EVROPSKO ZAKONODAJO

ZMOS vabi mestne občine na strokovni posvet o varstvu osebnih podatkov v skladu z novo evropsko zakonodajo (GDPR), ki bo potekal v četrtek, 29. novembra 2018, v prostorih Mestne občine Ljubljana (Mestni trg 1, Rdeča dvorana), od 10. do 14. ure.

Po petih mesecih od uveljavitve Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR) se je nabrala kopica vprašanj in praktičnih izzivov, o katerih želimo spregovoriti z vami, predvsem pa izmenjati praktične izkušnje, ki jih imate s postopki uskladitve z novo zakonodajo. Strokovni posvet bomo izvedli v sodelovanju s priznano strokovnjakinjo za varstvo osebnih podatkov in dostop do informacij javnega značaja ter pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov (DPO), mag. Renato Zatler, CIPP/E, Dataofficer d.o.o. (www. Dataofficer.si).

Povezava do VABILA in PROGRAMA.

Udeležba je za mestne občine brezplačna. Predvideva se sodelovanje do 22 oseb, tj. po največ 2 iz vsake mestne občine. Prijave sprejemamo do 20. novembra 2018 na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

@ ZMOS, 2017