Loading Dogodki

« All Events

  • This dogodek has passed.

VI. Urbani forum

november 4 @ 09:00 - 13:00

4. 11. 2020 bo potekal že VI. Urbani forum, ki ga organizirajo ZMOS, Ministrstvo za okolje in prostor ter GFS Inštitut. Forum bo letos posvečen konkretnim vprašanjem izvedbe pomembnih državnih in lokalnih projektov, ki vplivajo na razvoj mest in zaledja ter so ključni za dobro povezanost in za uspešen, zelen ter pravičen razvoj države. Za kakovost prostora in okolja in s tem boljše življenje prebivalcev je pomemben način, kako smo povezani in mobilni.  Zato bo poudarek foruma na posodobitvi železniške infrastrukture, razvoju javnega potniškega prometa in drugih področjih trajnostne mobilnosti v povezavi z digitalizacijo ter možnimi viri financiranja. Osrednji del dogodka bo namenjen okrogli mizi županov mestnih občin.

Pridruženi dogodek bo obeležitev 10. obletnice delovanja Združenja mestnih občin Slovenije. Častni pokrovitelj foruma in obletnice je predsednik Republike Slovenije g. Borut Pahor.

Dogodek bo potekal preko spleta, spremljate ga lahko na www.urbani-forum.org/2020, kjer najdete tudi agendo in dodatne informacije.

Podrobnosti

Datum:
november 4
Čas:
09:00 - 13:00
Spletna stran:
www.urbani-forum.org/2020

Organizatorji

ZMOS
MOP
GFS Inštitut

Prizorišče

po spletu

Podrobnosti

Datum:
november 4
Čas:
09:00 - 13:00
Spletna stran:
www.urbani-forum.org/2020

Organizatorji

ZMOS
MOP
GFS Inštitut

Prizorišče

po spletu