Posvet ZMOS in SBRA o možnostih pridobivanja evropskih sredstev za mesta v naslednji finančni perspektivi

Dne 6. 2. 2020 bo v prostorih Mestne občine Ljubljana potekal posvet o možnostih pridobivanja evropskih sredstev za mesta v naslednji finančni perspektivi “Research & Innovation in Cities of the Future: Opportunities for cities in the next financial period“, ki ga organizirata ZMOS in Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje (SBRA) iz Bruslja.

Na dogodku bodo predstavniki SBRA in Evropske komisije predstavili tako splošen pregled možnosti pridobivanja evropskega sofinanciranja kot tudi posamezne programe, na katerih so mesta upravičenci. Poudarek bo na spremembah pri izvajanju programov glede na izvajanje v trenutni finančni perspektivi. Dogodek je primarno namenjen predstavnikom mestnih občin, in sicer direktorjem občinskih oziroma mestnih uprav, ter vsem zaposlenim, ki se pri svojem delu srečujejo z evropsko dimenzijo. Dogodek bo potekal večinoma v angleškem jeziku.

Udeležba je brezplačna, prijave sprejemamo do zapolnitve mest. Udeležbo prijavite preko spletnega obrazca na tej strani ali na zmos@koper.si do 3. 2. 2020.